Beste ondernemer,
Speeltuin de Zudde is al meer dan 60 jaar een begrip in Nieuwkoop. Dagelijks wordt de speeltuin met veel plezier door jong en oud gebruikt. Een middag spelen, je feestje vieren of een workshop of cursus volgen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
De afgelopen jaren hebben wij ons voornamelijk ingezet om Speeltuin de Zudde weer toegankelijk te maken voor iedereen en dit is goed gelukt. Nu is het tijd geworden dat wij ons als bestuur en vrijwilligers gaan inzetten om de speeltuin draaiend te houden en het goed te onderhouden.
Om de speeltuin nog eens minimaal 60 jaar te laten bestaan, hebben wij u hulp nodig. Als bedrijf kunt u “Vriend van de Speeltuin de Zudde” worden. Hoe? Heel eenvoudig.
Wij stellen mooie borden van 90 x 45 cm ter beschikking die op een prominente plek in de Speeltuin de Zudde wordt opgehangen. Het bord wordt professioneel gemaakt, dus het kan meerdere jaren blijven hangen.
Wat u op het bord laat zetten, is aan u. Een logo van het bedrijf of misschien een leuke foto van uw medewerkers, er is heel veel mogelijk. Op deze manier kunt u het bord heel persoonlijk maken.
Voor het ophangen van het persoonlijk door u gemaakte bord vragen wij een kleine vergoeding. Voor een bedrag van €60,- bent u met het bedrijf een jaar lang “Vriend van de Speeltuin de Zudde” en hangt het logo aan het hek. Per jaar kunt u aangeven of u het bord in de speeltuin wilt laten hangen. Als u ervoor kiest om het bord te laten hangen, betaalt u de jaren erna maar €50,-.
Bent u nu net zo enthousiast geworden als wij, omdat u Speeltuin de Zudde een warm hart toedraagt, neem dan contact met ons op via speeltuindezudde@hotmail.com. Dan sturen wij een mail terug met daarin alle informatie.

Met vriendelijke groet,
Bestuur van Speeltuin de Zudde
Katinka Ham en Ilona Breedijk