Lid worden van speeltuin de Zudde

Voor €20,- per jaar bent u met het hele gezin lid en kunnen uw kinderen komen spelen in de speeltuin. De speeltuin is geopend van april tot oktober.

  • De speeltuin is open als de vlag uithangt
  • Openingstijden zijn van 15:15 - 17:00 uur (via onze facebooksite staat wekelijks aangegeven wanneer de speeltuin open is
  • Zaterdag en zondag gesloten. Wel kan in het weekend de speeltuin gehuurd worden voor verjaardagsfeestjes. Heeft u interesse, klikt u dan op de pagina Verhuur. Als lid krijgt u korting! De speeltuin kan het hele jaar door gehuurd worden. 
  • Op woensdag en vrijdagmiddag kan de speeltuin ook gehuurd worden voor kinderfeestjes, ook dan ontvangt u als lid korting.

Het hele jaar, ook tijdens de herfst en winter als de speeltuin niet open is, worden andere activiteiten georganiseerd. Deze worden via Facebook en de regionale kranten bekend gemaakt. 

Tot slot. Wij zijn nog op zoek naar toezicht ouders / opa's of oma's. Je geeft dan zelf aan wanner je toezicht wilt houden via een inschrijfschema. 1 x per maand zou geweldig zijn. Heeft u interesse? Laat het ons dan weten in het opmerkingenveld in onderstaand schema of via ons mailadres: speeltuindezudde@hotmail.com.    lidmaatschap mag overgemaakt worden naar NL83RABO 0346413885 tnv speeltuin de zudde